Kategoriarkiv: google nyheter

Skepshult

av | 21.01.2017

skepshult

Hos Skeppshult har vi handgjutit våra produkter sedan enligt gamla traditioner. Vi är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som producerar hushållsprodukter i gjutjärn.‎Alla produkter · ‎Grytor · ‎Butiker · ‎Kollektioner. Skeppshult började tillverka cyklar redan och har sedan skapat mästerverk i samma lokaler, på senare dagar i betydligt större format så klart. Vill du ha en standardcykel som är helt svensktillverkad och har lyxighet som en Rolls Royce så är Skeppshultcyklar något för dig. Cyklarna designas, svetsas, lackeras. Noir · Gryta 5l. Gryta inbränd i tre lager rapsolja med gjutjärnslock. Grytan har två greppvänliga gjutjärnshandtag medan locket har en greppvänlig knopp i svartanodiserad aluminium. 1 kr - Läs mer · Stekpanna 28 cm. Noir · Stekpanna 28 cm. 28 cm stekpanna inbränd i tre lager rapsolja med svartanodiserat.

Skepshult Video

Sartenes de hierro: Diferencias entre de Buyer, Le Creuset y Skeppshult Skeppshult cyklar görs i princip uteslutande i Sverige. Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du flera olika varianter av gjutjärnsprodukter från Skeppshult. Jag hoppas ha min cykel i rahmqvist par år nu framöver men behöver jag en ny så blir det ju solklart från Cykelkraft igen. Skölj ur, torka av och smörj sedan stekpannan med olja. Vilken Skeppshult är du? skepshult

Beror: Skepshult

Skepshult 984
River island 433
Leksand camping 961
Kepler 452b 872
Skepshult 901

Skepshult - Basics

Enkel och hjälpsam hemsida att beställa cykel från. Det enda gjuteri som finns kvar i Skandinavien är Skeppshults gjuteri. Skeppshult Grillpanna Gjutjärn 25 cm Trähandtag. I småländska Skeppshult har det tillverkats cyklar i över år. Vill du ha en standardcykel som verkligen fungerar - och som dessutom är riktigt vacker att titta på - så ska du välja Skeppshult.

0 reaktion på “Skepshult

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *