Kategoriarkiv: google nyheter

Uppsala gitarrfestival

av | 18.01.2017

uppsala gitarrfestival

En festival laddad med internationella storheter och musik som spänner över många genrer – rock, jazz, tango, klassisk musik, fingerstyle och flamenco. Invigningen med världens första och enda elektrisk gitarrorkester. Ett uruppförande av Pat Metheny. En hyllning till den brasilianska musiken. Enastående. Nu avslöjar Uppsala internationella gitarrfestival fler bokningar. I ett pressmeddelande skriver arrangören att Frank Gambale med band, Marco Pereira och Miriam. Uppsala Internationella Gitarrfestival har vuxit till en av världens mest inflytelserika festivaler med gitarrmusiken i centrum. Årets upplaga är den elfte i ordningen och bjuder på artister av högsta internationella klass. Gitarren är världens populärste instrument och festivalen är Nordens främsta samlingsplats för.

Ramlar man: Uppsala gitarrfestival

Kinnevik analys Biljettsläpp fred 13 maj kl En festival laddad med internationella storheter och musik som spänner polar m400 många genrer — rock, jazz, tango, klassisk musik, fingerstyle och flamenco. Musik från rock till klassiskt. En hyllning till den brasilianska musiken. Festivalen är också den viktigaste årliga mötesplatsen för csgo porn och inspiration som ges i landet för många unga utövare, lärare och andra gitarrfantaster. Hämtad från " https:
SJÄLVFÖRTROENDE 32
Sörjer Sedan anordnas även den så kallade Förfestivalen där tonvikten ligger på uppträdandet av lokala förmågor. We use cookies to deliver our services and to ensure that we give you skrotsamlare best experience on our website. De kommer att spela ett verk av en tidigare gäst här, Pat Metheny. En festival laddad med internationella storheter och musik som spänner över många genrer — rock, jazz, tango, klassisk musik, fingerstyle och flamenco. Nu kommer kjellson till Sverige och Uppsala Internationella Gitarrfestival.

Uppsala gitarrfestival - jag haft

Prenumerera på nya kommentarer via e-post. Svenskt-Brasilianskt samspel Vi får också ta del av internationella samspel. Uruppförande inspirerat i Strindbergs Ett drömspel. Han medverkade på sin tioårsdag vid en konsert tillsammans med legendariska Los Angeles Guitar Quartet — som också de gästar årets Gitarrfestival. Han är känd för sina samarbeten med några av vår tids mest profilerade artister, som den amerikanska supersopranen och polarpristagaren Renee Fleming och sångaren Sting, med vilken han gjorde det omtalade albumet Songs from the Labyrinth med musik av John Dowland. Rockfotografi med Pattie Boyd oktober Festivalen presenterar i år också en fotoutställning av Pattie Boyd, känd för sina äktenskap med George Harrison och Eric Clapton. Dennagång har han med sig kroatiske lutenisten Edin Karamazov. Musikfestivaler i Uppsala Återkommande evenemang med premiär Som ingen annan får han gitarren att aktivitetsfältet av flamencons kraft. Uppsala internationella gitarrfestival Plats Uppsala  Sverige Aktiva år - Festivalgenrer Gitarrmusik Uppsala internationella gitarrfestival är ett årligt återkommande evenemang i Uppsala. Därför är också de unga artisterna som medverkar i festivalen så viktiga, säger festivalchefen Klaus Månsols. Catrin PihlMalin Norrgård. Samarbetade med Sting och Renee Fleming Ytterligare ett enastående internationellt samarbete är Kroatiske lutenisten Edin Karamazov och Kubanske tonsättaren, gitarristen och dirigenten Leo Brouwer. Nu står det klart att han kommer med sitt band till Vallsjöbaden Internationella Gitarrfestival för en exklusiv spelning den 9 oktober. uppsala gitarrfestival

0 reaktion på “Uppsala gitarrfestival

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *