Kategoriarkiv: ikea nyheter

Uppdatera webbläsare

av | 01.01.2017

uppdatera webbläsare

Om du skulle stöta på ett tekniskt problem när du använder eDarlings sida kan det vara så att du behöver uppdatera din webbläsare (browser). När det gäller de vanligaste webbläsarna, släpps det med jämna mellanrum nya versioner där de till exempel har förbättrat tekniska funktioner, säkerhetsåtgärder eller. "Jag kan inte uppdatera min webbläsare". Om du inte kan byta webbläsare på grund av kompatibilitetsproblem, överväg att installera en ny webbläsare för alldagligt surfande och behåll din gamla för kompatibilitetens skull. Om du använder en dator som underhålls av en administratör, och du inte själv kan installera en. Google Chrome uppdateras automatiskt när en ny version av webbläsaren är tillgänglig på enheten så att du alltid skyddas av de senaste säkerhetsuppdateringarna. Ibland kan det hända att webbl. Användare som äggdieten ner Internet Explorer laddade också ner: Hämta endast från de officiella Mozilla-länkarna ovan för att undvika skadlig kod. Versionerna till iOS och Mobileiron gör det möjligt för användarna att surfa med Google Chrome på ord och inga visor smartphones och surfplattor. This site requires the use of scripts, which your browser does not currently allow. Vi har kontrollerat den senaste versionen av Google Chrome med 50 olika antivirusprogram och inte upptäckt något virus.

Uppdatera webbläsare - det myskvll

Redan från start imponerade Google Chrome på användare med dess enkelhet och hastighet. Normally updates happen in the background when you close and reopen your computer's browser. But if you haven't closed your browser in a while, you might see a pending update:. Uppdatera Firefox till den senaste versionen Som standard är Firefox inställd på att automatiskt uppdateras, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. Google Chrome är världens populäraste webbläsare.

Uppdatera webbläsare - Stockholm

Windows 8, Windows 7, Windows Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Det är först på senare tid som Internet Explorer har börjat ersättas av mer populära alternativ som till exempel Mozilla Firefox och Google Chrome. An update's been available for 2 days. Allt som krävs är att göra en sökning i adressfältet så får man direkt fram sökresultaten från Google utan att behöva besöka deras hemsida. Anvisningar för den här hämtningen finns snart tillgängliga på svenska. uppdatera webbläsare

0 reaktion på “Uppdatera webbläsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *