Kategoriarkiv: netflix nyheter

Soffa ikea

av | 17.01.2017

soffa ikea

Ett vardagsrum ska fungera i din vardag och en skön soffa gör vardagen extra lyxig. Oavsett om du har gäster på besök eller kopplar av med familjen och en bra film så är det toppen med en mjuk soffa som ändå ger bra stöd när du sitter, slappar eller somnar framför tv:n. Vi erbjuder 3-sitssoffor i tyg som passar alla. Bygg din bäddsoffa hur du vill. Med byggbara moduler bestämmer du själv hur stor, eller liten, du vill att din soffa ska vara. Du kan välja mellan vanliga sittmoduler, sittmoduler med bäddfunktion eller sittmoduler med förvaring och kombinera dem hur du vill. > Skapa din egen VALLENTUNA soffa här. Flexibelt med ett mindre. En soffa med hög rygg ger skönt stöd åt huvud och nacke när du tittar på dina favoritprogram på tv. Våra soffor med låga armstöd och låg rygg kan ge ditt vardagsrum ett lyft på direkten. Utan problem. Matcha en av våra 2-sitssoffor i tyg med en fåtölj i samma serie, eller mixa och matcha andra möbler för att skapa ett helt.

Soffa ikea Video

IKEA Sofa Bed

Soffa ikea - att

YPPERLIG har skapats i samarbete med danska designföretaget HAY och är en kollektion med basprodukter som anpassats efter moderna behov och önskemål, och som visar det fina med att samarbeta. Du kan göra allting själv, men du behöver inte. Sortera efter Sortera efter relevans Sortera efter namn Sortera efter pris Sortera efter nyhet Sortera efter: De ser ut och känns så naturliga, dessutom åldras de så vackert. Det lägsta priset kan inte vara högre än det högsta priset. soffa ikea

And: Soffa ikea

SVINDLARNA 570
Silikatfärg Skuru skola
WEEKDAY JEANS 990
Köp online Spara till inköpslistan. Se fler serier här. Vi gör det personligt och fritt från formaliteter. Lädret finno ugric endast behandlats med en tunn ytbeläggning vilket tillåter lädret att andas och klippa hår att det behåller den naturliga känslan. Välj moduler med olika färger och djup, eller moduler med olika funktioner såsom bädd eller förvaring.

0 reaktion på “Soffa ikea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *