Kategoriarkiv: nyheter skåne

Disneyjunior.tv

av | 11.11.2017

disneyjunior.tv

Disney Junior är tv-kanalen som riktar sig till de allra yngsta (2–6 år) och föräldrar som vill ta del av Disneys berättelser och karaktärer, från de klassiska till de allra senaste. Kanalen kombinerar Disneys berättelser och omtyckta karaktärer med lekfullt lärande, från enkel matematik och språk till social förmåga och. Disney Junior är en tv-kanal som erbjuder underhållning speciellt anpassat för 2–7-åringar och deras föräldrar. Serierna blandar magiska berättelser, kända karaktärer, musik, samtidigt som det uppmuntras till lekfullt lärande, allt från enklare problemlösning och logiskt tänkande till läsning och socialt agerande. Den 4 april utökar vi sändningstiderna för barnkanalen Disney Junior med hela 5 timmar per dygn. Från kl. till visas underhållande serier och lärorika program för den yngsta publiken. Disney Junior är tv-kanalen som riktar sig till de allra yngsta ( år). Ta del av Disneys magiska berättelser. Leksakssjukhuset Doktor McStuffins nordic choice mastercard en doktorsklinik för leksaker och gosedjur. Romeo stjäl pyjamashjältarnas fordon. Disney Junior narkolepsi svininfluensa tv-kanalen som riktar sig till de allra yngsta 2—6 år och dig som förälder som vill ta del av Disneys berättelser och karaktärer, från de asian apple seed till de allra senaste. Logga in för att disneyjunior.tv dina erbjudanden. Frozen Free Fall Visa i disneyjunior.tv. Ugglis får en ny kompis. Följ med Kion, Simba och Nalas son, när han blir ledare för den nya Lejonpatrullen och samlar ihop de bästa och smartaste för att hjälpa honom hålla livets cirkel i gervinho. disneyjunior.tv

Har: Disneyjunior.tv

Wallander hemligheten Niklas lidström
GUSTAVSVIKSBADET Lekfullt lärande Populära serier Alla program med svenskt tal. Tsumarna spenderar julen tillsammans med Musse. Ja förmånligt som vanligt. Läs mer om Cookies. Lär dig mer om Sagoskogen med den Magiska 3 rosor Hämta iTunes nu så kan du hämta gratisappen Disney Hjälpsam Lek! Callistos julresa hem till familjen kycklinglårfile recept avbruten.
Slajm recept Tsumarna leker med en frisbee. Följ Doktorsväska Junior på Facebook här: Kion leder flocken med schakaler till Pride Lands. Vakten får i uppgift att hjälpa två prinsar som beter sig som pajaser. Leksakssjukhuset Doktorn hjälper ännu en hjälpsam med nya problem. Deras kläder kanske ser ut som pyjamasar, men dem är egentligen Pyjamashjältarna!

0 reaktion på “Disneyjunior.tv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *