Kategoriarkiv: skövde nyheter

Rödkål

av | 29.12.2016

rödkål

Rödkål är en riktig klassiker på julborden men är även god som sallad året om. Här får rödkål smak av äpple och nejlikor och serveras ljummen eller kall. Rödkålen är precis som vitkålen ett slags huvudkål, de används också på ungefär samma sätt. Huvudkålen härstammar från Asien och kom. Klart du måste göra rödkål till julbordet. Det är både enkelt, gott och kan göras i förväg. rödkål

Rödkål - att

Julsnittar med knäckebröd, skinkröra och fikon. Grillad gös med spenat och beurre blanc Per Morberg. Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar. Kål har en rätt speciell smak, något jag personligen har kommit att uppskatta på senare år. Till skinkan dukades olika goda tillbehör upp som man kunde lägga på mackan och toppa julskinkan med. Förvara rödkål i kylen, helst i plastpåse.

Rödkål - tillhandahll

Smaksätt med salt och peppar. Vi använder cookies för att komma ihåg dina inställningar och förbättra din upplevelse på webbplatsen. Blanda med kålen, rivet äpple och tärnad rödlök. Blanda med stekt bacon och torkad frukt t ex russin eller aprikoser. Vitlöksspäckad lammstek med stuvad purjolök och smashed potato Per Morberg. Stå inte vilsen i butiken igen! Du kanske också gillar. Små köttfärstacos på antojitos. Smaksätt med vinäger, polisen händelser örebro, salt och peppar. Vänligen kontakta mig för mer info. Rödkål är bra för läsglasögon Byt ut svartvinbärssaften mot sweetchili och tillsätt sesamfrön för en asiatisk touche.

0 reaktion på “Rödkål

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *